Nieuw in onze salon: Body Sugaring

De nieuwe manier van ontharen

Bodysugaring is ontharen met suikerpasta. De pasta is een natuurlijke, veilige en zachte oplossing om van ongewenst haar af te komen voor vrouwen en mannen. Sugaring heeft talloze unieke voordelen. Het belangrijkste voordeel is fundamenteel: de techniek trekt de haartjes uit in hun natuurlijke groeirichting en doet dat al als het haar in de vroegste groeifase is. De haren breken niet af, de methode irriteert niet en is comfortabel; afgestorven huidcellen worden direct verwijderd en ingegroeide haren behoren tot het verleden.

Eeuwenoude techniek

Sugaring is een eeuwenoude techniek die verbeterd is met de kennis die wij nu hebben. Het gebeurt met ‘’hars’’ die gemaakt is van: suiker, water, citroensap en Arabische gom. Het is dus ook in water oplosbaar en daardoor hecht het niet aan de levende huidcellen. Hierdoor is het veel minder pijnlijk dan de traditionele methode van ‘’harsen’’. Alle overbeharing op het lichaam en gezicht kan hiermee verwijderd worden.

Zelfs de allerkleinste haren kunnen met sugaring gedaan worden. Vanaf 2 millimeter lengte kunnen ze verwijderd worden. Tevens worden de dode huidcellen verwijderd.

Het resultaat: een zachte, mooie huid, zonder de ongemakken van andere ontharingstechnieken.

Als u een vervolg behandeling laat doen op het moment dat de haren 2 millimeter lang zijn is het mogelijk, na diverse behandelingen, dat de haargroei voor een groot deel niet meer terug komt.

Er zijn vele voordelen t.o.v. ‘’normaal harsen’’

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Het is niet heet, dus geen brandwondjes
  • Het is met water te verwijderen, dus geen plakresten
  • Hecht niet aan de huid
  • Door de speciale techniek breken er nauwelijks haartjes af
  • Ook geschikt voor de meest gevoelige huid
  • 100% hygiënisch
  • Haren kunnen al verwijderd worden vanaf 2 millimeter
  • Het kan leiden naar definitieve ontharing

Wilt u meer weten of eens kennismaken met deze nieuwe manier van ontharen?

Neem dan contact met ons op >

Beautique Annelies wint verkiezing leukste kapsalon van het jaar!

 

Maandag 26 juni zijn de uitreikingen geweest van de leukste en beste kapsalon van het jaar. Dit gebeurde op de awardshow in Aalsmeer. Hier werd per gemeente een prijs uitgereikt. Vanuit de gemeente Ermelo is Beautique Annelies de kapsalon met het hoogste cijfer en de meeste stemmen. Maar liefst 134 klanten stemden voor Beautique Annelies met een gemiddeld cijfer van 9.94!