De compleet vernieuwde lipstick collectie!

De vier verschillende roodtinten van de Creamy Lip Colour laten niets te wensen over en bieden de juiste kleur voor elke gelegenheid. Met een hoge dekkracht, glanzende finish en de speciale formule die voor een comfortabel gevoel zorgen, wordt dit vast jouw nieuwe favoriet!

Gebruik de Glittery Top Coat voor de perfecte finish. Met een zijdezachte textuur en multi reflecterende glitterdeeltjes zorgt dit voor een WOW-effect.

Om de lippen te hydrateren gebruik dan de Tinted Lip Oil! Dit is een wondermiddel bij droge lippen. Om droge huidcellen te verwijderen van de lippen gebruik dan de Lip Scrub. De vochtherstellende formule ruikt verrukkelijk naar frambozen!

Laat je lippen maar gekust worden!!!💋💋💋💋

 

 

 

Nieuw in onze salon henna for brows!

Wenkbrauwen die geverfd worden met henna hebben het grote voordeel op de huid te hechten en tussen de haartjes, waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Het blijft 7 tot 14 dagen op de huid en 6 weken op de haartjes.

 

 

 

Nieuw van Absolution Le Booster LIFT!

Of we nu de zwaartekracht de schuld geven of het ouder worden, feit blijft dat onze huid slapper wordt naarmate de jaren gaan tellen. Vooral in het gezicht is dat goed te zien. Met Le Booster LIFT van Absolution geeft u uw huid z’n jeugdige uitstraling weer terug.

🎄maandag 24 december zijn wij voor de feestdagen extra geopend!🌲

donderdag 27-12-2018 zijn wij gesloten.

WELCOME BACK CASHMERE!

 

YES! Onze winter special is er weer!
De geliefde Cashmere crèmes voor het gezicht, het lichaam, de handen en zelfs voor het haar!

Ondanks de late zomer is onze huid in het najaar meestal droog. Het is dan de hoogste tijd om dan over te stappen op met kasjmier verrijkte huid- en haarverzorgingsproducten. Ze bieden huid en haar niet alleen een intensieve verzorging, ze herstellen ook het evenwicht en verwennen met een weldadig kasjmiergevoel. Samen met nog andere waardevolle werkstoffen bieden ze een ideaal beschermings- en verzorgingsprogramma voor de koude wintermaanden.

De Cashmere lijn bestaat uit:

– Cashmere shampoo
Milde reiniging voor haar dat last heeft koudestress en zorgt
voor glans en soepelheid.
– Cashmere Spoeling
Verzorgt droog en breekbaar haar tijdens de winter.
– Cashmere gezichtscreme
Trekt snel in de huid en beschermd de huid optimaal in de
winter.
– Cashmere handbalsem
Plakt niet, trekt snel in en geeft optimale bescherming.
– Cashmere bodybalsem
Trekt snel in en maakt de huid weer zacht en soepel.

Verkrijgbaar los en in een cadeau verpakking voor bijv : sinterklaas en kerst.

Nieuw de Sweet & Safe make-up.

Met natuurlijke en biologische ingrediënten, en net zo belangrijk: zónder schadelijke stoffen. Deze unieke combinatie – natuurlijke samenstelling, professionele uitstraling – is het resultaat van een al net zo bijzondere samenwerking: tussen Absolution en de Franse make-up artiest en choreograaf Christophe Danchaud. De Sweet and Safe collectie is bij ons verkrijgbaar.

Volume of glad? Voor elke look de juiste föhnspray!


In de stemming voor een uitbundige, volle look? Of toch liever een ingetogen, gladde stijl? L’ANZA Keratin Healing Oil biedt voor elke ‘mood’ en voor elke gelegenheid de perfecte föhnspray: Bounce Up voor body en veerkracht, Smooth Down voor als het haar juist glad en minder volumineus moet zijn. Find your match!