Aqua Dermabrasie

Moderne aqua dermabrasie voor een mooie en stralende huid. AQUA DERM+ combineert diepe reiniging, peeling, de introductie van actieve ingrediënten en de intensieve hydratatie van de huid. Onmiddellijk glow-effect na een enkele behandeling.

De combinatie van zachte waterkracht en zes geselecteerde serums zorgt voor een uniek behandelresultaat.

MET AQUADERMABRASIE VOOR EEN MOOIE HUID EN EEN GLOW EFFECT.

De zachte waterkracht van de AQUA DERM+ bevrijdt de huid van onzuiverheden en laat deze stralen in een gloed. De door Hollywood-sterren geroemde behandelmethode maakt een effectieve diepe reiniging van de huid mogelijk, die ook fijne lijntjes en rimpels, evenals poriën en pigmentvlekken na een enkele behandeling kan verminderen.
Aquadermabrasie en microdermabrasie.

Aquadermabrasie of aquabrasie (vaak ook hydradermabrasie of HydroFacial genoemd) is een vorm van microdermabrasie. Het doel van microdermabrasie is om de bovenste huidlaag te verwijderen en zo de huid te bevrijden van onzuiverheden en dode huidcellen. Met microdermabrasie kunnen verschillende huidproblemen worden behandeld en aangebrachte actieve ingrediënten moeten beter door de huid worden opgenomen. Slijpkoppen (bijv. diamant dermabrasie) of kristallen (kristal dermabrasie) zorgen voor mechanische slijtage. Aquadermabrasie apparaten zoals onze AQUA DERM+ werken daarentegen met waterdruk en een vacuüm.

Zo werkt de behandeling met KLAPP Cosmetics AQUA DERM+

AQUA DERM + moet een bijzonder effectieve aqua-dermabrasie mogelijk maken. Naast een diepe reiniging vertrouwt AQUA DERM + op een nieuw type injectie van actieve ingrediënten en streeft het tegelijkertijd het doel na om de huid intensief te hydrateren. Bij de behandeling worden speciaal voor de AQUA DERM+ ontwikkelde serums gebruikt. Hiervoor wordt de juiste serumfles (één applicatie) eenvoudig in het apparaat geschroefd.

Het progressieve 4-knops opzetstuk speciaal ontwikkeld voor de 4-stappen procedure is geschikt voor alle applicatiestappen die uitgevoerd kunnen worden met de AQUA DERM+. Het opzetstuk kan worden gebruikt voor zowel het peelingproces als het inbrengen van actieve ingrediënten.

Hoe vaak?Optimaal 1 of 2 x per week (uiteraard kan ook een losse/enkele behandeling)Ongeveer 4 weken langVoor wie?Voor iedereenIndividuele behandeling of in kuurverbandVoor mensen met een ongelijkmatige huidstructuur, verslapping elasticiteit van de huid, klanten die een GLOW EFFECT willen, vette en onzuivere huid,      'refining' effect, aging.Vlekken, vochtarme huid, vermoeide huid, rimpels en lijntjes.

 

 

 

Acne therapie voor en na middels lasertherapie & aquadermabrasie