Schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon in Ermelo, ligt in het centrum van Ermelo.
In onze salon vinden wij dat uw huid de beste zorg verdient. Daarom onderscheiden wij ons als enige in de omgeving, met een medisch geschoolde schoonheidsspecialist dermatologie. 

Een Medisch Schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg volgens medische richtlijnen en kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgen dit kwaliteitslabel pas toegekend na de basis,- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol te hebben afgerond. Er vindt regelmatig nascholing plaatst op bekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied dermatologie.

Het kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialist onafhankelijk is opgeleid volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen en heeft een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts.

Daarnaast kan een Medisch Schoonheidsspecialist diverse specialistische huidbehandelingen toepassen, waaronder acné, overbeharing en camouflage en kan verantwoorde productkeuzes maken,is een expert op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten en is getraind om te werken met specialistische apparatuur.

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

In onze salon nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Ons doel is om de beste resultaten te behalen op de voor u meest comfortabele manier. Dit is waarom wij in onze schoonheidssalon gespecialiseerd zijn in huidverbetering. Daarnaast kunt bij ons ook gewoon terecht voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling, massage, make-up of nagelbehandelingen.

In de salon werken wij met de producten van Absolution, Klapp en Alcina. Onze standaard gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met ons hoofdmerk Absolution. Absolution….biedt een nieuwe dimensie van schoonheid, een compact scala aan producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk! 

Daarnaast bieden wij laserbehandelingen, medisch microneedling en Hydra/AuquaDermabrasie behandelingen aan.
Zo komen huidverbetering en ontspanning samen in onze salon. 
Kom langs en ervaar de beleving!