Wij hebben drie verschillende basis gezichtsbehandelingen. Dit zijn behandelingen waarbij huidverbetering en wellness gecombineerd worden. Tijdens deze behandelingen bekijken wij uw huid en bespreken we uw wensen. Iedere huid is uniek en daarom is iedere behandeling afgestemd op uw huid. De producten kunnen op maat afgestemd worden met de juiste werkstoffen voor uw huid. Wanneer u nog niet precies weet welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidindicatie is dit dus de perfecte behandeling om mee te starten. Ook wanneer u graag huidverbetering met wellness wil combineren, zijn dit een heerlijke ontspannende behandelingen vol met massages.

De behandelingen zijn vrij van minerale oliën, parabenen & PEG’s die dermatologisch zijn getest.

Wij werken met de volgende merken:

Absolution; natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten. Het beste van de natuur, het beste voor uw huid. Huidverzorging zonder parabenen, sulfaten, siliconen, synthetische geur en kleurstoffen, minerale oliën en PEG. Het zal het natuurlijke ecosysteem en microbioom van uw huid herstellen en respecteren en haar in optimale conditie brengen. 


KLAPP Cosmetics is een pionier in de schoonheidswereld en synoniem voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. Hoogwaardige cosmetica met actieve ingrediënten Made in Germany. Met een intelligente combinatie van wetenschap en begrip van de principes van natuurlijke werkzame stoffen zorgen de KLAPP Huidverzorgingsproducten ervoor dat onze huid gezond, mooi en stralend is.
Onze huid heeft een natuurlijk regeneratiesysteem: de huideigen stofwisselingsprocessen die zorgen voor een mooiere, gezondere en stralende teint.

KLAPP ontwikkelt huidverzorgingsproducten met zeer krachtige, natuurlijke werkstoffen die het lichaamseigen vermogen stimuleren en versterken.Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en gebruikmakend van de meest innovatieve technologieën.

KLAPP verzorgingsproducten zorgen niet alleen voor bescherming, regeneratie, frisheid en glans op het oppervlak.Integendeel, de huid zelf wordt aangesproken (HOUDEN) om waardevolle huideigen stoffen te behouden (ACTIVEREN) en haar natuurlijke functionele principes te mobiliseren en (PREVENT) om de actieve ingrediënten zonder verlies in de huid te vergrendelen.

Alcina:

Alcina is een exclusief haar- en schoonheidsmerk dat Duitse kwaliteit en internationale trends perfect combineert met hoogwaardige producten professionele producten op het gebied van haarverzorging, schoonheidsverzorging en make-up.

 • Petit traitement de la peau. (35min.)

  Deze behandeling geeft ontspanning, in combinatie met reiniging en verzorging. Ook ideaal om eens kennis te maken met de mooie natuurlijk en biologische ingrediënten van Absolution. Te voelen, ervaren, te ruiken en heerlijk te ontspannen. De producten worden gekozen op de behoefte van jouw huid en jouw wensen.

  maak een afspraak
 • Sion de la peau behandeling.(65min.)

  Een heerlijke uitgebreide ontspannen gezichtsbehandeling met een nek- schouder en gelaatsmassage en het epileren van de wenkbrauwen. Om het beste resultaat te behalen maken wij in deze behandeling gebruik van een samengestelde massagecrème met hoogwaardige werkstoffen afgestemd op de huidbehoefte.  Hierbij volgt ook een op maat gemaakt verzorgingsmasker, om zo je huidprobleem onder controle te krijgen.

  maak een afspraak
 • Beauté behandeling. (90min.)

  Geef de huid een boost met deze ultieme weldadige behandeling! Laat uw huid genieten van dubbel zoveel intensiteit met deze uitgebreide huidverbeterende en zeer ontspannende behandeling. Geniet van de nek-schouder en gelaatsmassage en een heerlijk thermomasker. Dit masker zorgt ervoor dat de werkstoffen maar één kant op kunnen en dat is in jouw huid. Dit geeft een prachtig resultaat.

  maak een afspraak
 • Le Gua Sha gezichtsbehandeling kuur.

  Le Gua Sha gezichtsbehandeling kuur. Incl. GRATIS Le Booster Lift Serum voor thuisgebruik.
  Tijdens deze behandeling werken wij op het spierweefsel van uw gelaat, d.m.v. speciaal massage techniek, een ware bootcamp voor uw huid, in combinatie met rozenkwarts steen wordt u keer op keer verrast door een zichtbaar resultaat. Inclusief Le Booster Lift Serum voor thuisgebruik voor een optimaal resultaat.
  Een compleet programma van 10 weken, waarbij u elke 2 weken terugkomt in de salon voor een gezichtsbehandeling, 2 behandelingen van 90 minuten en 4 behandelingen van 45 minuten.

  maak een afsraak
 • Super collageen behandeling €50,-

  Geef jouw huid een ultieme boost met deze verstevigende & ontspannende behandeling. Geef deze heerlijke behandeling cadeau of verwen jezelf met deze behandeling.

  Deze heerlijke behandeling is uitsluitend te boeken bij Alycia.

  maak een afspraak