Make -Up Workshop bij Beautique Annelies

HAAL HET MOOISTE UIT JEZELF TIJDENS ONZE MAKE UP WORKSHOP

Wil jij op een interactieve en ontspannen manier kennismaken met Make- Up en huidverzorgingsproducten? Of gebruik je de producten al langer, maar wil je meer leren over hoe je bepaalde producten aanbrengt en welke kleuren het best bij jou passen? Dan is onze make up workshop echt iets voor jou. Superleuk (en leerzaam!) om eens samen met je moeder, zus, vriendinnen of collega’s te doen! 

FIRST THINGS FIRST

Tijdens de make up workshop leer je niet alleen hoe je een mooie complete look kan creëren met onze producten, maar ook hoe je je gezicht het best kunt reinigen en verzorgen. Want die stappen worden nog wel eens vergeten, terwijl ze super belangrijk zijn om jouw huid mooi en gezond te houden.

De make up workshop duurt 2,5 uur en wordt begeleid door een professionele visagist/schoonheidsspecialiste. Het fijne hieraan is dat zij je ook direct helpt met het kiezen van de juiste kleuren. Naast een berg inspiratie ga je na afloop dus ook met een persoonlijke kleur- én huidanalyse naar huis!

KOM UIT JE COMFORTZONE!

Concealer, foundation, blush, highlighter… echt alles komt aan bod tijdens de make up workshop! De kans is groot dat je altijd dezelfde make up gewoontes en manieren hebt. De workshop van Beautique Annelies is dan ook dé uitgelezen kans om eens wat nieuws te proberen. Kom uit je comfortzone en ga eens voor een knalkleur lipstick, een mysterieuze ooglook of creëer eindelijk die superstrakke wenkbrauwen waar je al tijden van droomt!

DO IT YOURSELF

Wanneer je je gezicht gereinigd en verzorgd hebt, en de juiste kleuren voor jou zijn bepaald, kan je lekker zelf aan de slag. Natuurlijk wordt iedere stap uitgebreid uitgelegd en voorgedaan, zodat je precies weet wat je moet doen. En doordat je zelf de make up aanbrengt, weet je straks thuis ook nog hoe het moet. Ideaal!

Oh en no worries, er is genoeg tijd om aantekeningen te maken zodat je niet álles in één keer hoef te onthouden... ;-) Ook voor al je vragen is er genoeg gelegenheid om ze te stellen.

GENIET DIRECT VAN EEN MOOI RESULTAAT

In een inspirerende omgeving leer je jezelf op een gezellige, ontspannen en leerzame manier op te maken als een pro. Je hebt direct fantastisch resultaat van je werk! 

Tijdens de workshop ontdek jij:

  • Welke Skincare Routine geschikt is voor jouw (meest) gevoelige huid!
  • Welke stappen jij moet zetten voor de perfecte basis & verzorgde huid  
  • Welke combinatie (en kleur) Foundation en Concealer zorgen voor een egale huid
  • Welke kleuren Blush en Bronzer gebruikt kan worden om kleur in je gezicht te brengen
  • Welke oogschaduw kleuren jouw ogen complimenteren
  • En alle stappen om een perfecte look te creëren, tips, tricks en meer

De workshop wordt gegeven door een van onze Experts in make-up en verzorging. Tijdens de workshop is er ruim de tijd om vragen te stellen over de huid of de producten.

MAKE UP WORKSHOP OP MAAT

Wil je met een grote groep komen? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of misschien om wel de verjaardag van je dochter te vieren met haar vriendinnen? Neem dan even contact met ons op via Info@beautique-annelies.nl of bel 0341-558419, dan plannen we de workshop op maat in overleg met jou!

Gallery