Huidverbetering & Resist Aging behandelingen

 

RADIOFREQUENTIE

Technologie voor lichaamscontouren die gebruik maakt van RF-golflengten om de huid strakker te maken, de productie van collageen en elastine te stimuleren, vet te verwijderen of cellulitis te verminderen.

MESOTHERAPIE ZONDER NAALD

Momenteel het populairste alternatief voor invasieve injectiebehandeling. Het werkt met positieve en negatieve polarisatie wat een extra stimulans is voor de elektroporatie van de behandeling. Dit werkt stimulerend tegen huidveroudering. 

ULTRASOON

Een van de modernste technologieën, gebaseerd op het gebruik van akoestische golven met verschillende frequenties om behandelingen uit te voeren om de conditie van de huid te verbeteren en het verouderingsproces te vertragen. De ultrasone golf stimuleert ook het huidweefsel en verbetert de doorlaatbaarheid van het membraan voor het herbouwen van collageen.

DIAMANT MICRODERMABRASIE

Deze behandeling bestaat uit het intensief verwijderen van dode huidcellen. Het bestaat niet uit mechanische slijtage van de opperhuid, zuiging of kristallen, die huidirritatie en roodheid kunnen veroorzaken.

CAVITATION PEELING

Huidbehandeling uitgevoerd met behulp van echografie. Het maakt de poriën vrij van dode cellen, overmatig talg, bacteriën, giftige stoffen en cosmetische resten, waardoor de huid schoon en glad blijft.

DERMOMASSAGER

Innovatieve vacuümmassage van het bindweefsel en de beste manier om de eliminatie van cellulitis te ondersteunen. Sommige specialisten zullen het kennen onder de naam ‘endermologie’.