Over ons

Ons verhaal.

Vanaf 2009 ben ik, Annelies Varkevisser, actief in de huidverzorging. En vanaf 2002 in het kappersvak opgeleid door mijn lieve moeder Carla. Van jongs af aan ben ik altijd al betrokken geweest bij de uiterlijke verzorging. Dat kan ook niet anders met een moeder die 35 jaar lang haar eigen kapsalon heeft gehad. 

In 2013 heb ik Beautique Annelies het leven in geroepen. Een plek waar medisch, haar en beauty samen komen en alle in's en out's te vinden zijn op deze gebieden. Mijn moeder is bij mij komen werken, dus tot vandaag de dag is zij nog altijd werkzaam als kapster. 

Door mijn ervaring op dermatologisch vakgebied en opgedane kennis van medische wetenschap, weet ik wat de juiste werkwijze is voor huidproblematiek, huidveroudering en huidverbetering. Door continue scholing en het volgen van vele cursussen blijven mijn specialisaties op beide vakgebieden, kwalitatief en kan ik mijn passie voor de huid en het haar en de nieuwste ontwikkelingen met u delen. Ook alle teamleden gaan regelmatig op scholing en cursussen.

Awards.

Wij zijn trots dat wij meerdere jaren op rij de verkiezingen van de leukste kapsalon van het jaar hebben mogen winnen in onze woonplaats. Deze staan voor service en kwaliteit. Hier zijn wij als team trots op en dankbaar voor. 

 

 

 

 

 

Ontmoet ons team:

 

 

      Annelies Eigenaresse

      Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie

      / Allround Kapster/ Visagiste

      Carla 

      Allround Kapster 

      Rachel

      Allround Kapster / Nagelstyling

 

 

       Carice 

       Schoonheidsspecialiste / Visagiste / Allround lash & brow artist