Eximia Bodycontouring en anti-aging

Waarom de Eximia Hr77 Platinum technologie?

De MULTI TECHNOLOGIE van de EXIMIA HR77 PLATINUM editie:

Eximia is een effectieve methodologie omdat het in een kort tijdsbestek resultaten garandeert waarbij de eerste direct zichtbaar zijn vanaf de eerste toepassing. NON INVASIEF, dit omdat het geen invasieve methoden gebruikt en de fysiologie van het menselijk lichaam respecteert.

Gecreeert voor de toepassingen bij: reduceren van vetophoping, reductie geven aan cellulite, reactive en stimuleren van het lymfestelsel, re-oxygeneren van weefsels, tonifieren van het lichaam, herstellen van de lichaams- harmonie.

Men kan puur op vetreductie werken, op versteviging van de huid, op cellulite of verslappingen. Maar ook op rimpels en verslappingen in het gelaat kortom informeer naar wat “Het Eximia concept” voor u kan betekenen.

In het kort beschreven:

LIPO BODY CONTOURING ZONDER OPERATIE…

Resultaatgerichte Active Body Contouring

Een uniek multitechnologisch juweel in zijn soort, ontworpen en bestudeerd voor experts en specialisten van Fast Lipo Body Contouring & Antiage.
HR77 Platinum Anniversary is de perfecte en beslissende oplossing voor schoonheid, esthetische harmonie en welzijn van gezicht en lichaam.
HR77 Platinum Anniversary is ontstaan ​​uit de ervaring en creativiteit van EximiaConcept en is ontwikkeld op basis van de hoogste Made in Italy-normen.
De prestigieuze HR77-platina-jubileum wordt benadrukt door de stroom resultaten die zijn afgeleid van jarenlange studies uitgevoerd door artsen, specialisten en professionals, op duizenden behandelde gevallen over de hele wereld.
Tegenwoordig is HR77 Platinum Anniversary de onbetwiste leider op het gebied van niet-chirurgische en niet-invasieve Fast Lipo Body Contouring & Antiage in meer dan 65 landen over de hele wereld.

LICHAAM
 • Vetophopingen verminderen
 • Vergelijk de effecten van cellulitis
 • Heractiveer de bloed- en lymfecirculatie
 • Verminder het vasthouden van water
 • Verstevigt en verjongt huid en weefsels
 • Verhoog de stevigheid en tonus van de borst
 • Verander het silhouet
 • Verbeter de oxygenatie
 • Herstel de lichaamsharmonie
GEZICHT
 • Rimpels verminderen
 • Verstevig de weefsels
 • Verjong de huid
 • Verbeter de oxygenatie
 • Revitaliseer de spiertonus

ENDORADIOMAG

EndoradioMag is een gecombineerde mechanische stimulatie van ritmische massage met mobiel-passieve rollers bestraald met RF-Bipolar. EndoradioMag werkt als een echte gymnastiek voor de huid en vetweefsels, door ze te verzachten en te defibrotiseren. Tegelijkertijd maakt het het mogelijk om de vetophopingen te verzwakken en de bloed- en lymfecirculatie onmiddellijk te activeren.

De diepe verwarming wordt gegenereerd door Bipolaire RF-straling in de dermis en in het onderhuidse weefsel; het bevordert de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels door de stimulatie van fibroblasten .

De synchrone, ritmische en synergetische combinatie van EndoradioMag beïnvloedt daarom het bindweefsel en het vetweefsel, waardoor cellulitis in zijn evolutionaire stadia effectief wordt tegengegaan.

De kracht en het ritme van de afzuiging worden geregeld door specifieke vooraf ingestelde programma's en definiëren een grotere ontvankelijkheid van de weefsels voor volgende behandelingen dankzij de aanzienlijke verbetering van hun oxygenatie .

 “Na 2 sessies lijkt de huid compacter, de fibrose van cellulitis op de billen verzwakt.”

RADIOLIFT SQUARE-TECH

“Na 2 sessies verbetert de kwaliteit en textuur van de huid en wordt zichtbaar compacter, vitaler en strakker.”

Radioporatie Square-Tech® een verkwikkend ontwaken dat de huid aanmoedigt om natuurlijke revitalisatie te stimuleren .

De uitgesproken verjongende werking van Radioporation Square-Tech® wordt uitgevoerd door de aanmaak van nieuw collageen, hyaluronzuur en elastine te stimuleren om de dermis van binnenuit te verstevigen .

Het nieuwe hoofd van Radioporation Square-Tech® combineert 4 elektroden die EP en Multipolaire RF uitzenden in asynchrone en sequentiële activiteit die, samen werkend, de weefsels in de diepte stimuleren, reactiveren en rehabiliteren .

LICHTDIODE PORATIE

“Na 1 sessie ziet het silhouet er harmonieus uit en worden imperfecties op de gewenste punten verzacht”

Dankzij de innovatieve LightDiodePoration , een exclusieve en gepatenteerde behandeling van EXIMIA, activeren we een scherpe actie gericht op het dunner maken en verminderen van de delen van het lichaam en hardnekkig vet, we hebben het specifiek over heupen, dijen, armen, rug, buik, taille en knie.

LightDiodePoration is een synchrone en synergetische actie van intelligente technologieën, een echt unieke, effectieve, exclusieve en gepatenteerde procedure die tot uiting komt door een zorgvuldige, gerichte en directe benadering van vetcellen , fysiologisch triggerende lipolyse met als gevolg een volumetrische afname van vetweefsel zonder bijwerkingen .

MICRODERMOLIFT

"Bevorder na 1 sessie de huidverjonging en verbeter de oxygenatie"

Microdermolift is een zachte maar diepe niet-invasieve exfliatieprocedure die, met behulp van diamanten koppen van verschillende groottes en korrels, dode cellen exfolieert en verwijdert van de oppervlaktelagen met een "gepulseerd ritmisch vacuüm" -systeem, dat een soort aspiratie, mobilisatie en huidverjonging teweegbrengt. uitgave.

Microdermolift verbetert de zuurstoftoevoer , rehydrateert en vernieuwt het uiterlijk van de huid, bevordert de stofwisseling door de revitaliseringsprocessen te versnellen .