Lash & Brow Styling

Lash & Brow Styling

Perfect brow treatment - €30,-
Brow mapping + verfen + harsen
Het valt niet te ontkennen; ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voor wenkbrauwen die "always on fleek" zijn!
Voordat de behandeling begint worden jouw wensen besproken en legt de styliste uit welke mogelijkheden er zijn, rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Vervolgens worden jouw wenkbrauwen perfect geshaped zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uitstapt!

Airbrush brows - €42,50
brow mapping + airbrush + harsen
De nieuwste trend! Airbrush brows!
Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en geverfd door middel van een airbrush machine.
Het voordeel van de airbrush machine is dat zowel de haren als huid gekleurd worden, zodat er prachtige volle, strakke maar ook natuurlijke wenkbrauwen worden gecreëerd.
De airbrush brows is 6-8 weken zichtbaar in de haren en 5-10 dagen op de huid. (afhankelijk van de huidtype)


Perfect henna brows - €39,95
Brow mapping + henna + harsen
De Perfect henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht en geverfd.  Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.
De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen.
De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).


Perfect lash lift - €50,-
De Perfect last lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Beautique Annelies werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.
Als finishing touch worden de wimpers geverfd voor een perfecte, natuurlijke oogopslag!
Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar!
 
Perfect brow lamination - €50,-
Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot maximaal twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!
Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.
 
Perfect one by one lashes 
Wil je mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension. De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang jouw wens en jouw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits je de juiste nazorg richtlijnen toepast. Deze worden door onze ervaren wimperstyliste uitgelegd na de behandeling. De styliste maakt samen met jou een keuze in de soort, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. Vervolgens gaat ze de wimperextensions één voor één plaatsen. Tijdens de behandeling dien je jouw ogen ten alle tijden gesloten te houden, de uitgelezen kans dus om even te ontspannen en tot rust te komen! De behandeling is volledig pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet.
Het duurt ongeveer 8 weken totdat de laatste wimperextensions uitgegroeid zijn. Wil je ze echter altijd mooi vol houden dien je steeds binnen 2 tot 4 weken terug te komen voor een refill-behandeling. 
 
Nieuwe set: €74,95
Refill:
binnen 1 week: €25,-
binnen 2 weken: €30,-
binnen 3 weken: €35,-
binnen 4 weken: €42,50
wimpers verwijderen: €20,-
wimpers verwijderen in combinatie met nieuwe set: + €10,-
wimpers verwijderen van een andere salon: €25,-


Let op: opvullen geldt alleen als er nog 40% van de wimperextensions op zit. Wanneer dit minder dan 40% is betaal je de prijs van een nieuwe set. 
Na 4 weken word er een nieuwe set berekend. 

maak een afspraak

Wimperextensions